петак, 20. март 2015.

Klub umetnika Zvezdani Kolodvor




KONKURS ZA 3. BROJ ČASOPISA
Tema broja: Kratke priče


Redakcija e-časopisa za umetnost i kulturu "Zvezdani Koldovor" raspisuje konkurs za treći broj časopisa. Tema trećeg broja su kratke priče. Radove nam šaljite u word dokumetu, font je Times New Roman, veličina slova 12, prored 1,5. Dužina priče nije određena, ukoliko je duža, možemo objaviti i u nastavcima. Pošaljite takođe i vašu poeziju, odlomke iz romana, fotografije, biografije i sve ono što je vama bitno. 

Radove nam šaljite na mail adresu sa naznakom (za treći broj časopisa)

klubumetnika.zvezdanikolodvor@gmail.com 

Rok za slanje je 10. avgust 2015. godine.




**** 


  
Klub Zvezdani Kolodvor se otvara sa namenom da okupi umetnike, kako pisce i pesnike za odrasle i decu, tako i slikare, glumce, muzičare, inovatore i sve one koji stvaraju srcem i spremni su da se sa nama ukrcaju na stanici snova. Isprepleteni koloseci sa naših zvezdanih stanica biće ispunjeni ehom vaših glasova koji će se pružati daleko, a prenosiće ih zvezdani vozovi života. Mi smo tu da osluškujemo puteve na mestima, gde će se predavati hronike putovanja. Ovo su tračnice za duge staze na kojima ćemo zajedno stvarati za najmlađe ali i za odrasle, one koji osluškuju dušu i pišu iz srca...
Klub je osnivač e-časopisa koji će izlaziti dvomesečno u obliku dvobroja. Prvi broj je realizovan i promovisan. Krajem maja će izaći i drugi broj za maj-jun 2015. godine u kojem će biti objavljeni radovi naših autora.
U časopisu objavljujemo poeziju i prozu (kratke priče, odlomke romana), biografije autora, kao i druge aktuelne vesti, koje želite da objavimo.
Konkurs za e-časopis je stalan i možete konstantno tokom godine slati radove. Sve što nam pristigne do kraja meseca, biće uvršteno u sledeći broj. Takođe, sve ono što nam pošaljete, može biti objavljeno u svakom narednom broju.


Нема коментара:

Постави коментар