уторак, 22. децембар 2015.

SAVREMENI PESNICI 21. VEKA U ČAST JESENJINU

U ponedeljak 28. decembra se završava konkurs objavljen 23. oktobra 2015. godine, kada ćemo objaviti rezultate autora čije će pesme ući u Antologiju savremenih pesnika 21. veka "Snovi injem posuti". 


http://heyevent.com/event/jv2n7hzgnz4dwa/savremeni-pesnici-21-veka-u-cast-jesenjinu

SAVREMENI PESNICI 21. VEKA U ČAST JESENJINU

KONKURS POVODOM JUBILEJA 120 GODINA OD ROĐENJA JESENJINA "SNOVI INJEM POSUTI"
Redakcija online časopisa za umetnost i kulturu „Zvezdani Kolodvor“ priprema svoju prvu antologiju savremenog pesništva u ediciji „Poezije misli“ i povodom toga raspisuje međunarodni konkurs u čast jubileja 120 godina od rođenja Sergeja A. Jesenjina.
Uslovi konkursa:
Poslati po jednu ili dve pesme posvećene životu i delu Sergeja A. Jesenjina. Pesme šaljite u Word dokumentu (font Times New Roman, veličina 12). U posebnom fajlu poslati biografiju sa fotografijom (navesti ime, prezime, adresu i broj telefona)... Pravo učešća imaju autori iz svih zemalja sveta koji pišu na srpskom (ćirilica ili latinica), hrvatskom, bosanskom ili ruskom jeziku.
Po objavljivanju zbornika održaće se i književno veče – promocija u organizaciji Kluba umetnika Zvezdani Kolodvor.
Antologija će biti objavljena i u elektronskom i u štampanom formatu. Za štampani primerak (ukoliko budete želeli) plaća se 700 dinara za Srbiju, a 10 eura za inostranstvo.

Radove slati na mail adresu: 
sa naznakom (za antologiju)

Konkurs je otvoren od 23.oktobra 2015. godine i završava se 28. decembra 2015. godine, na dan obeležavanja 90 godina od dana Jesenjinove smrti, kada ćemo objaviti rezultate.

Нема коментара:

Постави коментар