недеља, 19. април 2020.

ZVEZDANI KOLODVOR BR. 20

KOLODVOR 20 by Zorica Tijanic


4 коментара:

  1. Odličan je broj, draga Urednice. Iako je nastao u okolnostima svetske krize zbog pandemije virusa corona, jedinstvenog događaja u istoriji civilizacije koji je naterao celo čovečanstvo da skoro sve pusti kraju i bori se samo protiv opšte pošasti koja je zapretila celom svetu.
    I utakvim okolnostima, Zvezdani Kolodvor je doživeo 20., jubilarno izdanje, kome se ne može, ama baš ništa zameriti. Zato pohvaljujem sve dopisnike, saradnike, urednišvo, a posebno našu Glavnu urednicu, Mr Zoricu Tijanić, koja časopisu utiskuje poseban lik i pečat, oblikuje ga i oblači u ruho, time ga čineći trajnim svedokom postojanja i svedočenja jedne grupe dostojanstvenih ljudi, koji su, uprkos svmeu, imali potrebu da se izraze na svoj, poseban način i u ovako teškim vremenima. Imamo razloga da budemo ponosni i povezani jednom posebnom niti: niti čovečnosti, odvvažnosti i istrrajnuosti - jednom umetničkom kulturnom i civilizovanom niti. Jer, mi pravimo Zvezdani. Bravo. Čestitam svima.

    Živko Teodosić

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Сјајан број часописа! Тематски актуелан, разноврстан, са мноштвом одличних текстова и песама. Честитам, Зорице, на изузетној посвећености и енергији, која нас све покреће.

    ОдговориИзбриши