Promocije

Promocija trećeg broja časopisa „Zvezdani Kolodvor“ u Kući Đure Jakšića 

Časopis za umetnost i kulturu Zvezdani Kolodvor biće predstavljen u Kući Đure Jakšića, Skadarska 34 u subotu, 17. oktobra 2015. godine, s početkom u 19 časova.
Učesnici programa su glavni i odgovorni urednik časopisa Zorica Tijanić, članovi redakcije Jelena Dimitrijević, Julija Nikolić, Miroslav Lj. Ranković i Avdulah Ramčilović. Program će voditi Julija Nikolić. Na promociji će biti izloženo nekoliko slika Miroslava Lj. Rankovića.
Časopis izlazi dvomesečno i registrovan je u Narodnoj biblioteci Srbije. Prvi broj je izašao u februaru mesecu 2015. godine, kada je i promovisan. Zvezdani Kolodvor je nastao je kao proizvod želje da se afirmiše, kako pisana reč tako i vizuelna umetnost. Naglasak je na promovisanju savremenog stvaralaštva pesnika, pisaca, slikara i drugih kulturnih radnika. Časopis posebnu pažnju posvećuje radu dece i omladine. Na promociji će se predstaviti pesnička radionica „Mladi pesnici“ Osnovne škole „Filip Višnjić“ iz Beograda i ostali autori. U časopisu su zastupljeni radovi autora kako iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije,  tako i iz Austrije, Francuske, Češke, Japana, Rumunije, Amerike i drugih zemalja, što mu daje internacionalni karakter. Naša osnovna zamisao je „Umetnost kao način života“. Kreativna energija je usmerena ka tome da se obogati svakodnevni život, a ljubiteljima književne reči pruži i vizuelni doživljaj. Svaki broj ima svoju temu. Treći broj je posvećen kratkim pričama iako je poezija i dalje glavna okosnica časopisa.
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate promociju.


Dobrodošli! 


********


Dana 13. juna 2015. godine u Klubu Anka, na Dedinju, u organizaciji KU Zvezdani Kolodvor i KC Nea Pangee, održana je promocija drugog broja časopisa za umetnost i kulturu Zvezdani Kolodovor i zbornika poezije Galerija od stiha - gradske rime.
Promociji su prisustvovali urednici i članovi redakcije, zatim autori, saradnici i ostali dragi gosti.

Fotografije snimljene na promociji:

Autor fotografija:
Miroslav Lj. Ranković


Obaveštenje o promociji

Promocija drugog broja časopisa "Umetnost kao Modus Vivendi" i zbornika poezije "Galerija od stiha - gradske rime" biće održana u subotu 13. juna 2015. godine u organizaciji Kluba Zvezdani Kolodvor i KC Nea Pangee u klubu Anka na Dedinju, Neznanog junaka 29a, Beograd s početkom u 17:30 časova.....................

Dobrodošli! 

Нема коментара:

Постави коментар